MIA

Grafisk formgivare och designer

Grafisk formgivare och fotograf i Småland

Jag heter Mia Modigh Westlund, eller Mari, om en ska vara petig. Uppväxt vid havet i fantastiska Karlshamn men numera bosatt i Eksjö tillsammans med man och hund.

Det här med färg, form och bilder. Det började med att jag ritade cyklar hemma hos farmor som åttaåring och hennes vänner köpte mina teckningar för en tia. Där och då visste jag att jag ville jobba med ”att rita” när jag blev stor.

Jag pluggade Estetisk bild och form på gymnasiet och fick drömmarna raserade av åsikterna att det inte är en riktig utbildning eller ett riktigt jobb.

Men efter att ha pluggat riktiga utbildningar som Socialpedagog och Design och produktutveckling och senare jobbat med riktiga yrken som behandlingspedagog, säljare och samordnare, så har jag insett att det viktigaste är att göra det jag vill och drömmer om.

Att jobba med färg, form och bilder.

Jag är nu utbildad grafisk formgivare efter två år på utbildningen Grafisk form och kommunikation, på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Jag frilansar som grafisk formgivare, illustratör och fotograf.

KONTAKT

hej@mwfotograf.se